Αγκαζέ Μπουτάρης – Τζιτζικώστας – Κρετσού στη Νέα Παραλία




Της Μαρίας Κουζούφη
Ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξενάγησαν σε πολύ θερμό κλίμα την ευρωπαία επίτροπο Κορίνα Κρετσού στη Νέα Παραλία. Η κα. Κρετσού έφτασε στον Κήπο του Φωκά μαζί με τον εκπρόσωπο Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαιρέτησε τους Μπουτάρη, Τζιτζικώστα, Καλαφάτη και Πατουλίδου στα ελληνικά.
Στη συνέχεια η κα. Κρετσού δήλωσε πως «ήρθα στη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη χαρά. Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο χορηγήσαμε με 22 εκατ. ευρώ. Θέλω να συγχαρώ το δήμαρχο και τους πολίτες για τη συγκέκριμένη επένδυση. Η περιφέρειά σας είναι πρώτη σε απορρόφηση, παρά το γεγονός πως έχουμε εξασφαλίσει μόνο ένα δισεκατομμύριο για την περιφέρεια. Προσβλέπουμε σε περισσότερες επενδύσεις».
https://youtu.be/kRv6GOzy92s

Ο κ. Μπουτάρης είπε πως «είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και στις Βρυξέλλες και μάθαμε πως θα έρθει να δει τη Νέα Παραλία αυτό το έργο, το οποίο απ’ ότι τελικά εμφανίζεται είναι ένα από τα πιο σημαντικά για την πόλη. Έχει δημιουργήσει άλλο επίπεδο ζωής για τους πολίτες. Είναι πραγματικά εκπληκτικό και όλο αυτό οφείλεται στην χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

https://youtu.be/Nc3OhjLwrCk
Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πως «χαιρόμαστε που είναι εδώ η κα. Κρετσού να δει το εμβληματικό έργο του προηγούμενου ΕΣΠΑ και χαιρόμαστε που επιλέγει την περιφέρειάς μας για την επίσκεψή της, καθώς είμαστε η πρώτη περιφέρεια σε απορρόφηση ΕΣΠΑ στην Ελλάδα. Ευτυχώς που υπάρχουν τα κονδύλια ΕΣΠΑ και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας βοηθήσουν να τα αντλήσουμε».

https://youtu.be/WghHmy55320
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου