Διέρρηξαν 22 αυτοκίνητα σε Κιλκίς, Γιαννιτσά και Καβάλα - Δύο συλλήψεις

undefined
Στη σύλληψη ενός 25χρονυ Έλληνα και ενός 25χρονου από την Αλβανία για διαρρήξεις και κλοπές από οχήματα που έγιναν το τελευταίο διάστημα σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνεται και αλλοδαπός συνεργός τους ηλικίας 21 ετών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι δύο 25χρονοι, χθες τα ξημερώματα στην πόλη του Κιλκίς, διέρρηξαν συνολικά 6 σταθμευμένα οχήματα, σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου των οχημάτων, αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Μετά από αναζητήσεις εντοπίσθηκαν την ίδια μέρα σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν.
Από την περαιτέρω έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας και του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διαπιστώθηκε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, δρώντας κατά περίπτωση και ο 21χρονος συνεργός τους, ενέχονται συνολικά σε 14 διαρρήξεις οχημάτων στην πόλη της Καβάλας και 2 απόπειρες διάρρηξης οχημάτων στα Γιαννιτσά.
Στην κατοχή τους εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, γυαλιά ηλίου και το χρηματικό ποσό των 351 ευρώ, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου