Το Clinton Foundation τερματίζει την παγκόσμια πρωτοβουλία Clinton – Απολύει εργαζομένους

 
Πάντως σταδιακά το Clinton Foundation χάνει έσοδα καθώς ο ένας μετά τον άλλον μειώνει τις δωρεές.

Το Clinton Foundation (Ίδρυμα Κλίντον) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει περίπου 22 εργαζόμενους από τις δραστηριότητες της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Κλίντον, μετά τις διαρροές του John Podesta, όσον αφορά τις λεπτομέρειες μεταξύ των επικεφαλής CGI Doug Band και της Τσέλσι Κλίντον της κόρης του Bill και Hilary Clinton. 

H Veronika Σιρόκα του Ιδρύματος Κλίντον ενημέρωσε ότι θα απολυθούν 22 εργαζόμενοι στις 15 Απριλίου, λόγω της διακοπής της Παγκόσμιας πρωτοβουλίας Κλίντον.

Οι απολύσεις αποτελούν μέρος του σχεδίου Κλίντον με στόχο να αντισταθμίσουν την θύελλα της κριτικής που είχε δεχθεί η οικογένεια Clinton ότι λάμβανε πολλά δώρα όταν ήταν υπουργός εξωτερικών. 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Daily η απόφαση για τις απολύσεις λήφθηκε όταν η Hillary Clinton έχασε από τον Donald Trump την προεδρία των ΗΠΑ. 

Η απόφαση να εγκαταλειφθεί η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον πυροδότησε μια διαμάχη μέσα στους κόλπους του Ιδρύματος Κλίντον όσον αφορά τον χειρισμό των καταγγελιών.

Πάντως σταδιακά το Clinton Foundation χάνει έσοδα καθώς ο ένας μετά τον άλλον μειώνει τις δωρεές 

Ήδη η Αυστραλία έχει μειώσει τις δωρεές του προς το Ίδρυμα δραστικά ενώ η πολύ πιο γενναιόδωρη Νορβηγία ομοίως μείωσε τις δωρεές της κατά 87%.

Επίσης και οι άραβες σεΐχηδες αρχίζουν να μειώνουν τις δωρεές τους.

bankingnews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου