Η γερμανική κυβέρνηση άλλαξε το σύνταγμα - ένα επιθετικό πόλεμο ΑΠΟ BRD ΑΠΟ 1 Ιαν 2017 δεν είναι έγκλημα

 
3 Ιανουαρίου 2017 8:04 Βερολίνο / Γερμανία
1 του Δεκέμβρη του 2016 η γερμανική ομοσπονδιακή βουλή ψήφισε να καταργηθεί η § 80 του Ποινικού Κώδικα, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με το νόμο αυτό, η Γερμανία ήταν αδύνατο να σχεδιάσετε ένα επιθετικό πόλεμο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 26, § 1 του γερμανικού Συντάγματος: 
«Όποιος ετοιμάζει ένα επιθετικό πόλεμο (άρθρο 26, § 1 του γερμανικού Συντάγματος), η οποία είναι η συμμετοχή στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, και ως εκ τούτου φέρει την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, τον κίνδυνο του πολέμου, τιμωρείται με φυλάκιση για τη ζωή ή φυλάκιση που διαρκεί όχι λιγότερο από δέκα χρόνια. "

 Για ποιο λόγο ο νόμος αυτός καταργήθηκε μπορεί μόνο εικασίες. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι η Γερμανία έλαβε από την ανώτατη διοίκηση του ΝΑΤΟ στρατιωτικών επιχειρήσεων στην περιοχή της Βαλτικής και κοντά στα ρωσικά σύνορα. Από 1ης Ιανουαρίου 2017 μπορεί, ως εκ τούτου, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και πάλι για πρώτη φορά από το 1945, για να ξεκινήσει και να συμμετάσχουν σε προσβλητικό πολέμους. 
Κατάργηση του νόμου ήταν σιωπηλός και δεν την ενημέρωση των ΜΜΕ σχετικά με αυτό. Η πλειοψηφία του πληθυσμού της Γερμανίας και η ακύρωση μιας τόσο σημαντικής νομοθεσίας εντελώς απληροφόρητοι. Ενημερώνει την γερμανική ιστοσελίδα Anonymous.

freedomeurope.eu
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου