Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας απονεμήθηκαν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Τρία εστιατόρια της Χαλκιδικής βραβεύθηκαν με το Χρυσό ΣΚουφο. Επίσης, ξεχωρίζει ο Χαλκιδικιώτης Σεφ, Δημήτρης Παμπόρης, για το Χρυσό Σκούφο στο Apokalypsis στην Πάτμο.
Χρυσοί Σκούφοι 2016
Squirrel, Νικήτη, Ξεν. "Danai Beach Resort"
Ντομάτα, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Water Restaurant, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Squirrel, Νικήτη, Ξεν. "Danai Beach Resort"
Ντομάτα, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Water Restaurant, Σάνη, Συγκρότημα "Sani Resort"
Ο Χρυσός Σκούφος απονέμεται σε εστιατόρια που συγκεντρώνουν βαθμολογία από 15/20 και πάνω, ενώ στο πλαίσιο του θεσμού απονέμονται κάθε χρόνο τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε εστιατόρια και ταβέρνες, που σερβίρουν μοντέρνα και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και βαθμολογούνται με 14/20 και πάνω. Τέσσερις ταβέρνες στη Χαλκιδική βραβεύθηκαν με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Βραβεία Ελληνικής κουζίνας 2016
Αλέξης, Συγκρότημα "Sani Resort"
Η Μαριγούλα, Πολύγυρος
Μαρίνα, Ν.Ποτίδαια
Η πλατεία της Ανθούλας, Κρυοπηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου