Εξετάσεις για την απόκτηση Τίτλου Σπουδών Δημοτικού Σχολείου

Η Διεύθυνση Π.Ε. Χαλκιδικής ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το όριο ηλικίας της υποχρεωτικής φοίτησης και επιθυμούν να αποκτήσουν Τίτλο Σπουδών Δημοτικού Σχολείου ότι, δύνανται σύμφωνα άρθρο 9 του Π.Δ. 201 (ΦΕΚ 161 Α΄/13.7.1998) να υποβάλλονται σε γραπτή και προφορική δοκιμασία για την απόκτηση Τίτλου Σπουδών .
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής και οι εξετάσεις διεξάγονται το πρώτο δεκαήμερο των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου, Φεβρουαρίου, Απριλίου και Ιουνίου. 

Εξεταστικό κέντρο έχει οριστεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου και ο Διευθυντής του εκδίδει τον τίτλο σπουδών, αν αυτές είναι επιτυχείς. 
Ο τύπος του τίτλου σπουδών καθορίζεται με τη Φ.7/351/Γ1/1027/22-8-1995 υπουργική απόφαση ή με άλλη παρόμοια που θα εκδοθεί σε αντικατάσταση αυτής.
Στην ίδια διαδικασία μπορούν να πάρουν μέρος και όσοι απώλεσαν τον τίτλο σπουδών.
Εξεταζόμενα μαθήματα:
Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να εξετασθούν την ίδια μέρα, στα γνωστικά αντικείμενα της ελληνικής γλώσσας (ανάγνωση και κατανόηση κειμένου), των μαθηματικών (πρακτική αριθμητική), της ιστορίας και της γεωγραφίας. Από τις εξετάσεις αυτές προκύπτει η βαθμολογία και ο γενικός βαθμός όσων επιτυγχάνουν. 
Πληροφορίες : 
κ. Μυλωνάς Ιωακείμ Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου , τηλ.: 2371023915
κ. Χριστέλη Ζωή Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Π.Ε. Χαλκιδικής ,τηλ.: 2371021129

Η Διευθύντρια Π.Ε. Ν. Χαλκιδικής
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου