Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της αστυνομίας λόγω πολλών κρουσμάτων κλοπών και διαρρήξεων

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της αστυνομίας στο νομό Χαλκιδικής ύστερα από αρκετά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή.


Χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ν.Καλλικράτειας, 3 άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους διέρρηξαν το σπίτι 82χρονης και με την χρήση βίας αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας.

Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσε από σχολείο της Χαλκιδικής 2 φορητούς υπολογιστές. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και θα αποδοθούν αρμοδίως.

Χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Καλλικράτειας.

Στο μεταξύ, η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με τους συναρμόδιους φορείς για το θέμα της εγκληματικότητας με αφορμή την αύξηση κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30-03-2016 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας και θα παραστούν εκπρόσωποι των Αστυνομικών Αρχών και φορέων του Δήμου Σιθωνίας.

halkidikinews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου