Θεσσαλονίκη: Τι πρέπει να κάνεις για να «πάρεις» άμεσα την έκπτωση της ΕΥΑΘ

 
Πότε θα «φανούν» οι εκπτώσεις της ΕΥΑΘ λόγω παγετού

Η ΕΥΑΘ ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι οι εκπτώσεις που παρέχει η εταιρεία για υπερτιμολόγηση λόγω του παγετού του Ιανουαρίου θα «περάσουν» αυτόματα στους λογαριασμούς του β’ τετραμήνου του 2017, προκειμένου να υπάρξει δίκαιη και αντικειμενική εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Δ.Σ. Στους ίδιους λογαριασμούς θα ενσωματωθούν και οι μειωμένες κατά 50% χρεώσεις για τα υδρόμετρα που καταστράφηκαν λόγω του παγετού.
Εάν ωστόσο κάποιοι καταναλωτές εκτιμούν ότι εμπίπτουν στην κατηγορία των μειωμένων τιμολογίων κι επιθυμούν να λάβουν άμεσα την προβλεπόμενη έκπτωση, μπορούν να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Εγνατία 127) για να τους πιστωθεί αυτόματα το ποσό. 
Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. της εταιρείας σε σχέση με τις υπερβάλλουσες, πέραν του συνηθισμένου μέσου όρου ποσότητες νερού που καταγράφηκαν από τους υδρομετρητές τον Ιανουάριο του 2017, αποφάσισε πλήρη απαλλαγή για κοινωνικά τιμολόγια, νοσοκομεία, σχολεία και κοινωνικές δομές, ενώ για τους υπόλοιπους καταναλωτές αποφάσισε έκπτωση 80% επί της ποσότητας που υπερβαίνει το 10% του δικού τους ιστορικού μέσου όρου κατανάλωσης.
typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου