Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει το θρυλικό Μακεδονία Παλλάς σε 7 μέρες!



Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή ενός συμβόλου της πόλης! Το νέο ανανεωμένο Μακεδονία Παλλάς ξεκινάει και πάλι την λειτουργία του την επόμενη Δευτέρα 1/5 μετά από 4 μήνες εργασιών όπου όλα τα συνεργεία εργάστηκαν (και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζουν να εργάζονται) πυρετωδώς για να μπορέσει το πιο εμβληματικό κτίριο της Θεσσαλονίκη να επιστρέψει ανανεωμένο και εκθαμβωτικό!

Η ανακαίνιση του εμβληματικού ξενοδοχείου

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Makedonia Palace που έχει φιλοξενήσει θρυλικές προσωπικότητες και αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει την ανακαίνιση και το πρόγραμμα ριζικής αναμόρφωσης, ύψους 12,4 εκατ. ευρώ (Δείτε ΕΔΩ τα πάντα για την ανακαίνιση).


Θεσσαλονίκη: Το Μακεδονία Παλλάς χαρίζει τα… «δωμάτιά» του! (ΦΩΤΟ)


Τα δωμάτια, οι συνεδριακοί χώροι, το lobby και οι εγκαταστάσεις αναψυχής του ξενοδοχείου ανακατασκευάστηκαν πλήρως, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης.

Το Makedonia Palace δεν θα αλλάξει το χαρακτήρα του, ωστόσο οι βελτιώσεις έχουν δώσει μια φρέσκια πνοή και ζωή στο ξενοδοχείο. Εξωτερικά, συνεχίζονται οι εργασίες εξυγίανσης του κτιρίου και όχι παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική του, ενώ από την είσοδο του κτιρίου έχουν γίνει εργασίες και έχουν αφαιρεθεί κάποιες μεταγενέστερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι θεαματικές.

Μακεδονία Παλλάς: Ένα project 12 εκατ. Ευρώ

Το εμβληματικό ξενοδοχείο Makedonia Palace που έχει φιλοξενήσει θρυλικές προσωπικότητες και αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια σημείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται να γράψει τις επόμενες σελίδες της λαμπρής ιστορίας του, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα ριζικής αναμόρφωσης, ύψους 12,4 εκατ. ευρώ.
Τα δωμάτια, οι συνεδριακοί χώροι, το lobby και οι εγκαταστάσεις αναψυχής του ξενοδοχείου θα ανακατασκευαστούν πλήρως, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης, όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα.
Το Makedonia Palace δεν θα αλλάξει το χαρακτήρα του, ωστόσο οι βελτιώσεις θα δώσουν μια φρέσκια πνοή και ζωή στο ξενοδοχείο, όπως τονίστηκε. Εξωτερικά, θα γίνουν εργασίες εξυγίανσης του κτιρίου και όχι παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική του, όπως επισήμανε η Μαρία Κατσαρού-Βαφειάδη, Lead Architect της MKV Design, ενώ από την είσοδο του κτιρίου θα αφαιρεθούν κάποιες μεταγενέστερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, στο εσωτερικό, οι αλλαγές θα είναι θεαματικές, όπως τόνισε η κ. Βαφειάδη. 
Οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι πήραν ήδη μια γεύση από τις αλλαγές που έχουν γίνει στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου. Θεαματικές θα είναι και οι αλλαγές που θα γίνουν στο χώρο του ισογείου, όπου θα δημιουργηθούν δυο ζώνες, μία για συνέδρια και εκδηλώσεις και μια για το Lobby, τις εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής. Μάλιστα, στο ισόγειο θα δημιουργηθεί και χώρος spa 450 τετραγωνικών, στη θέση του παλιού μπαρ. Στόχος της μελέτης ήταν όλοι οι χώροι του ισογείου να έχουν ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, ενώ κοινός παρονομαστής των αλλαγών είναι η λιτή πολυτέλεια, με design που θα είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και διαχρονικό. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στις λεπτομέρειες, καθώς έπιπλα και έργα τέχνης έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το ξενοδοχείο. 
Κάθε δωμάτιο διακοσμείται επίσης και με φωτογραφίες της πόλης που τραβήχτηκαν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Ακόμη, στόχος ήταν να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και για τον λόγο αυτόν έχουν χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες κατασκευαστές και προϊόντα. Οι πελάτες θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους ειδικό app μέσω του οποίου θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ελέγχουν τον φωτισμό και τον κλιματισμό του δωματίου από το κινητό τους, χωρίς να χρειαστεί καν να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Αυτό είναι το νέο λογότυπο

Εκτός από την ριζική ανακαίνιση που ολοκληρώνεται στο Μακεδονία Παλλάς, αλλαγή υπάρχει και όσον αφορά το brand του ξενοδοχείου αφού πραγματοποιήθηκε και αλλαγή λογότυπου με το νέο logo να είναι σε σαφώς πιο μινιμαλ σχεδίαση. Αυτή λοιπόν είναι νέα ταυτότητα του ξενοδοχείου που υπογράφει τη νέα πολυτέλεια του Μακεδονία Παλλάς...
 typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου