Το… μπράβο του Γιάννη Ραγκούση στον Κώστα Καραμανλή

Το… μπράβο του Γιάννη Ραγκούση στον Κώστα Καραμανλή 

Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη καθώς σημειώνονται συνεχείς εμπλοκές στο θέμα του κλεισίματος της αξιολόγησης με Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη να συγκρούονται σε κάθε ευκαιρία, ένας πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου συγχαίρει τον… Κώστα Καραμανλή.
Με σαφή διάθεση ειρωνείας, ο Γιάννης Ραγκούσης αποδίδει τα «εύσημα» στον Κώστα Καραμανλής, καθώς όπως λέει μπορεί να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τα όσα ακολούθησαν από την αποχώρηση του από την πρωθυπουργία, ωστόσο έχει καταφέρει να μην ασχολείται κανείς μαζί του.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση στο facebook:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!
Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πολιτικός ηγέτης που κατάφερε κάτι σχεδόν αδύνατο.
Ενώ ο ίδιος ο Καραμανλής δεν τολμά να μιλάει για τον Καραμανλή, μιλούν και υπερασπίζονται τον Καραμανλή, ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μολονότι έχει την αντικειμενική ευθύνη που η χώρα χρεοκόπησε και κατέφυγε στα μνημόνια, σακατεύοντας τη ζωή τόσων Ελλήνων, εντούτοις Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν μετατραπεί σε δύο φοβισμένα ανθρωπάκια που "σφάζονται στην ποδιά του" προσπαθώντας να τον ωραιοποιήσουν πολιτικά.
Αναντίλεκτα πρόκειται για απίστευτο πολιτικό κατόρθωμα που βεβαίως μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε καθυστερημένα πολιτικά συστήματα στα οποία επικρατούν τέτοιες πολιτικές ηγεσίες όπως οι σημερινές.
Ειλικρινά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή.
thessnews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου