Ο Σόϊμπλε δεν περιμένει “εμπορικό πόλεμο από τις ΗΠΑ”! VW,Deutsche Bank και Novartis τι είναι;

 
Η VW ήταν η αρχή. Η Deutsche Bank πληρώνει πρόστιμα και η η υπόθεση Novartis συνταράσσει πολλές χώρες του πλανήτη,μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Παρόλα αυτά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόϊμπλε δηλώνει ότι δεν περιμένει εμπορικό πόλεμο από τις ΗΠΑ!

Σύμφωνα μ΄ όσα μεταδίδει το ΑΠΕ “ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν περιμένει εμπορικό πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες παρά τις επικρίσεις του Ντόναλντ Τραμπ για τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά προειδοποίησε ότι η Γερμανία θα επιμείνει στην υποχρέωση τήρησης των διεθνών συμφωνιών από τις ΗΠΑ.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης υπογράψει διεθνείς συμφωνίες. Δεν πιστεύω ότι ένας μεγάλος εμπορικός πόλεμος θα ξεσπάσει αύριο, αλλά φυσικά θα επιμένουμε στην τήρηση των συμφωνιών», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών στο περιοδικό Der Spiegel.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, ο Τραμπ επέκρινε τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες για το ότι δεν παράγουν αρκετά αυτοκίνητα στο αμερικανικό έδαφος και προειδοποίησε ότι θα επιβάλει δασμούς ύψους 35% στα αυτοκίνητα που εισάγονται στην αμερικανική αγορά”.
 
militaire.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου