Παρέμβαση εισαγγελέα για την παράλυση της Θεσσαλονίκης από τη χιονόπτωση

 Αποτέλεσμα εικόνας για παράλυση της Θεσσαλονίκης από τη χιονόπτωση
Ποινικές ευθύνες για τα προβλήματα που προκάλεσε η χιονόπτωση των προηγούμενων δύο 24ωρων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις φθορές που προκλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας στο δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΑΘ και διανομής αερίου, ερευνά η Δικαιοσύνη.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χρήστο Καραγιάννη. Θα διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, της κοινώς επικίνδυνης βλάβης και της έκθεσης σε κίνδυνο.
Ο κ. Τσόγκας ζητάει να δοθούν απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: για ποιο λόγο δεν υπήρξε έγκαιρη αντιμετώπιση της δυσχέρειας στην κυκλοφορία στους δημόσιους δρόμους και της προφύλαξης των συσκευών στη διανομή νερού και αερίου προς τα νοικοκυριά, όπως επίσης ποιοι ήταν οι αρμόδιοι για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων και ποιοι ήταν επιφορτισμένοι με την εποπτεία των οργάνων για τη λήψη των προστατευτικών/προληπτικών μέτρων για τις παραπάνω καταστάσεις. Εξάλλου, ζητεί να διευκρινιστεί ποια μέτρα ελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 thessnews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου