Θέμα στον διεθνή τύπο η σημερινή απεργία: Ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης

Θέμα στα δημοσιεύματα του ξένου τύπου έγινε η μεγάλη συμμετοχή οργανώσεων, φορέων και συλλόγων στη σημερινή πανελλαδική απεργία κατά του ασφαλιστικού.
Μετά τη Bild που διερωτάται αν πρόκειται να γίνουν νέες εκλογές στην Ελλάδα και ο Guardian αναφέρεται στις σημερινές συγκεντρώσεις, τονίζοντας ότι είναι η μεγαλύτερη από τις πέντε συνολικά απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν γίνει από την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
"Ολόκληρη η χώρα φαίνεται να έχει παραλύσει από μία συνδικαλιστική δράση που υποστηρίζεται από όλες τις εκφάνσεις της ζωής", σχολίασε η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας.
Σχολιάζοντας την εικόνα της Αθήνας από το πρωί, ο Guardian γράφει: "Στην Αθήνα όπου τίποτα δεν είναι ανοιχτό, οι δρόμοι και οι κεντρικές λεωφόροι δίνουν την εντύπωση μίας πόλης φάντασμα, αυτό το πρωί με τα ρολά να έχουν πέσει σε καταστήματα, γραφεία και υπουργικά κτίρια. Οι μικρές επιχειρήσεις που συνήθως κάνουν τα στραβά μάτια στις εκκλήσεις των συνδικαλιστών να παραμείνουν κλειστές, σήμερα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους".
Από την πλευρά του, το περιοδικό Focus γράφει: "Aλέξης, ο νικητής! Σε καμία περίπτωση! Ο Τσίπρας είναι ο μεγάλος χαμένος της Ευρώπης", τονίζοντας ότι οι απεργίες στην Ελλάδα δεν έχουν τέλος. 
Η γενική απεργία έγινε θέμα και στο δίκτυο NTV που ενημέρωνε ότι όλα σχεδόν τα επαγγέλματα απεργούσαν σήμερα στην Ελλάδα. 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου