"Πονοκέφαλο" έχει προκαλέσει στο δήμο Θεσσαλονίκης , η νέα τρύπα που καλείται να καλύψει από την εποχή Παπαγεωργόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα ο κεντρικός δήμος της πόλης  καλείται να πληρώσει τις εισφορές υπαλλήλων οι οποίες παρακρατήθηκαν και δεν αποδόθηκαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους την περίοδο 1999-2008.
Το αρχικό κεφάλαιο όπως είχε ενημερωθεί ο δήμος ήταν 6,9 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο όπως γνωστοποίησε χθες η οικονομική επιθεωρήτρια Μαρία Θεοδωροπούλου, με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, εκτοξεύεται στα 16, 5 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα ο δήμος θα πρέπει να πληρώσει αυτό το πόσο εντός 48 ωρών, διαφορετικά θα υπάρχει το ενδεχόμενο να μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, να μεταβεί στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει επαφές με τους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να βρεθεί μια λύση.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου