Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Χαλκιδικής

trakter ethniki1- Συνεδριάζουν στις 13 Ιανουαρίου για να αποφασίσουν την αντίδρασή τους σε φορολογικό και ασφαλιστικό - Συναντήθηκαν σήμερα με τη Βουλευτή Κ. Ιγγλέζη

Για δυναμικές κινητοποιήσεις προετοιμάζονται οι αγρότες της Χαλκιδικήςτο επόμενο διάστημα, ενόψει των εξοντωτικών φορολογικών μέτρων και του νέου Ασφαλιστικού.
Αγρότες από την Τριγλιά, Πορταριά, Άγιο Μάμα, Κασσάνδρα, Σήμαντρα, Καλύβες, και Φλογητά συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή με τη Βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ  Κατερίνα Ιγγλέζη, την οποία ενημέρωσαν για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι αγρότες, δηλαδή το φορολογικό, το ασφαλιστικό, καθώς και για τις πρόσφατες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και τις καθυστερήσεις αποζημιώσεων ΕΛΓΑ. Μετά την συνάντηση με την κ. Ιγγλέζη, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε να απευθύνει κάλεσμα προς όλους όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα (αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, δασοκόμοι και μελισσοκόμοι) σε έκτακτη συνεδρίαση που διοργανώνεται την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 8 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ της Ν. Τρίγλιας, για να αποφασίσουν τους τρόπους αντίδρασής τους. 
Μιλώντας για το θέμα ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής, Παύλος Γιαλαγκολίδης, δήλωσε: «Πρέπει όλοι μαζί οι αγρότες της Χαλκιδικής να αποφασίσουμε τους τρόπους αντίδρασής μας απέναντι στη λαίλαπα του νέου φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος που στόχο έχει την εξόντωσή μας».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου