ΠΕΔΚΜ: Τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και το φλουρί σε δήμο της Θεσσαλονίκης στην πρώτη συνεδρίαση της για το 2016

Προβάλλοντας και προτείνοντας στην Κοινωνία παραδείγματα προσφοράς και αλληλεγγύης, αισιοδοξίας και θέλησης για αγώνα, η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, του έτους 2016, απένειμε συμβολικά τιμητικές διακρίσεις.
Αναλυτικά απένειμε στους εξης:

(α) στους αδελφούς Νικόλαο και Λεωνίδα Παπαγεωργίου, μεγάλους ευεργέτες του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και (β) στον ζωγράφο Τριαντάφυλλο Ηλιάδη («ζωγραφική με το στόμα»).
Η τελετή άρχισε με την κοπή της βασιλόπιτας της ΠΕΔΚΜ, που την ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πατήρ Διονύσιος εκπροσωπώντας τον ευρισκόμενο στο Άγιο Όρος οικείο Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα. Τυχερός της βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε κοινωνικό φορέα του οποίου θα αποδοθεί το συμβολικό έπαθλο της ΠΕΔΚΜ (5.000,00 €).
Ακολούθησε σύντομος απολογισμός της δράσης της ΠΕΔΚΜ έτους 2015 από τον Πρόεδρό της, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Την απονομή των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.
Μετά το πέρας του πανηγυρικού σκέλους ολοκληρώθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέματα τρέχουσας διαχείρισης.
Η Ομιλία του Προέδρου της ΠΕΔ/ΚΜ, τα βιογραφικά των τιμηθέντων και φωτογραφίες είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΠΕΔ/ΚΜ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου