Για δεύτερη μέρα στον πάγο η Χαλκιδική - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Με τη θερμοκρασία να κινείται σε χαμηλά επίπεδα, παραμένει στον πάγο η Χαλκιδική, ενώ παραμένουν και τα προβλήματα από τις χθεσινές χιονοπτώσεις, αλλά και λόγω του παγετού, με αποτέλεσμα για τη μετακίνηση σε αρκετούς δρόμους του οδικού δικτύου να είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ δεν είναι λίγα και τα σχολεία που δεν λειτούργησαν σήμερα, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών.
Αναλυτικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Χολομώντα),
• στην Επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας,
• στην Επαρχιακή Οδό Βαρβάρας - Ολυμπιάδας,
• στο Οδικό Δίκτυο Αγίου Όρους (Καρυές – Δάφνη – Λαύρα – Άγιο Παύλο),
• από διασταύρωση Παλαιόκαστρου έως Ταξιάρχη,
• από Πολύγυρο έως Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά),
• εντός Δημοτικού Διαμερίσματος Πολυγύρου (δευτερεύοντες οδοί) και Δημοτικού Διαμερίσματος Ταξιάρχη,
• στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Συκιάς στο 57ο χιλιόμετρο.
Κλειστά σχολεία σε Αριστοτέλη, Πολύγυρο και Σιθωνία
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αριστοτέλη, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Μεγάλης Παναγίας, της Αρναίας, του Νεοχωρίου, του Παλαιοχωρίου, του Στανού, της Βαρβάρας, των Σταγείρων και και Στρατονίκης.
Επίσης, στον Δήμο Πολυγύρου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων των Δ.Ε.Πολυγύρου, Ανθεμούντα και Ζερβοχωρίων θα παραμείνουν κλειστά. Τα σχολεία της Δ.Ε. Ορμύλιας καθώς επίσης και αυτά της παραλιακής ζώνης (Γερακινή-Καλύβες, Όλυνθος) λειτούργησαν μετά τις 9.00 π.μ.
Τέλος στο Δήμο Σιθωνίας, μετά τις έντονες χιονοπτώσεις που έπληξαν τη Δ.Ε. Τορώνης, κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στη Συκιά και τη Σάρτη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου