Σκηνικό φρίκης στήνεται πάνω από την Ευρώπη. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, ωστόσο είναι σαφές ότι οι πάντες έχουν τεθεί σε επιφυλακή υψίστης ετοιμότητας…

 


Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ανώτατη ομάδα επιτελών της NASA επισκέφτηκε χθες το βράδυ τον κ. Τουσκ, και αποφασίστηκε να συγκληθεί εκτάκτως αύριο σύνοδος Κορυφής εν όψει δραματικών εξελίξεων.

Επίλεκτη ομάδα εφόδου από τον Σείριο, περιμένει με αναμμένες τις μηχανές των αστρικών οχημάτων, έτοιμη να εισβάλει από πολλαπλά σημεία εισόδου στον πλανήτη μας…

Την ίδια στιγμή στη Γαλλία, επίλεκτες δυνάμεις του στρατού, ανοίγουν και πάλι εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα, και το μηχανικό στήνει πρόχειρες προβλήτες πρόσβασης σε μικρές βραχονησίδες σε όλες τις Γαλλικές αποικίες. Οι χώροι υποδοχής και αναμόρφωσης των κομμουνιστών ετοιμάζονται. Οι "παρθενώνες" θα ανοίξουν και πάλι...

Η σημαντικότερη ωστόσο είδηση, έρχεται από το ακρωτήριο Κανάβεραλ, όπου όλα είναι έτοιμα προκειμένου να εκτοξευτεί συστοιχία πυραύλων εξοπλισμένη με πυρηνικές κεφαλές, για να βομβαρδίσουν τον Ήλιο, αφού σύμφωνα με έγκυρους υπολογισμούς η σημερινή μέρα είναι η τελευταία που ακολούθησε τη γνωστή διαδρομή και από αύριο -αν δεν παρέμβουμε δυναμικά- ο Ήλιος πλέον θα ανατέλλει από τη Δύση.

Την ίδια στιγμή τρομακτικοί υποχθόνιοι τριγμοί ακούγονται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Απέχουμε μόλις ελάχιστες ώρες από την επανεμφάνιση των δεινοσαύρων της φύσης. Γι αυτό τουλάχιστον μας προειδοποιούν οι δεινόσαυροι της πολιτικής.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το Σύμπαν ολάκερο, δε δείχνει καμία διάθεση να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπορεί η Λεπέν να περάσει στο δεύτερο γύρο ή πολύ περισσότερο να αναδειχτεί (ωιμέ!!!) πρόεδρος της Γαλλίας.
·                     Η Δημοκρατία θα καταλυθεί…
·                     Κομμουνιστές και δημοκράτες θα οδηγηθούν σε φυλακές και εξορίες…
·                     Τα τανκς θα βγουν στους δρόμους…
·                     Η κυκλοφορία θα απαγορευθεί…
Μέρες Παπαδόπουλου… Πινοσέτ… Φράνκο… και λοιπών ακροδεξιών – φασιστών δικτατόρων θα αναβιώσουν με μιάς, και η ζωή όλων θα μετατραπεί σε πραγματική κόλαση…

Μαύρες ημέρες έρχονται για την Ευρώπη έτσι και εκλεγεί η Λεπέν… Τέτοιο κακό να μη μας εύρη…
·                     Η Βασίλω… σόρρι η Ζωίτσα ήθελα να πω, επιστρατεύτηκε και εκμεταλλευόμενη το διάλειμμα για την πασαρέλα στα ειρηνοδικεία στο πλευρό των Δενπληρώνηδων, ταξίδεψε στην Γαλλία να στηρίξει πατόκορφα τον Μελανσόν…
·                     Ο Μανώλης ο Γλέζος μας κάλεσε προχθές δια μικροφώνου να στηρίξουμε την εκλογή του Τσίπρα της Γαλλίας για να μη χάσει η Βενετιά βελόνι.
Τι κι αν ζήτησε συγνώμη για την προτροπή του να στηρίξουμε Τσίπρα στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές… 
·                     Τα λάθη άλλωστε γι αυτό υπάρχουν… Για να επαναλαμβάνονται…
·                     Αλλά και τα στερνά γι αυτό υπάρχουν… ΟΧΙ για να τιμούν… ΑΛΛΑ για να ντροπιάζουν τα πρώτα…
Όλοι οι καλοί του πλανήτη  επιστρατεύτηκαν ενάντια στο δαίμονα. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του...

Υ.Γ. Νταξ παιδιά... Μή μασάτε από ακροδεξιά φούμαρα και άλλα τινά... Η μανταμίτσα δεν πρόκειται να ξανανοίξει φυλακές και εξορίες... Δεν πρόκειται να θέσει υπό διωγμόν τους κομμουνιστές... Δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο καμιά Δημοκρατία στην Γαλλία και στην Ευρώπη.

Και ούτε βεβαίως το ευρωέκτρωμα που έστησαν, κινδυνεύει να κατεδαφιστεί από τη μανταμίτσα...

Η κωλοτούμπα που έκανε ο Τραμπ μέσα σε μια νύχτα, θα μοιάζει παιδικό παιχνίδι μπροστά στην κωλοτούμπα που θα κάνει η μανταμίτσα αν καταφέρει να εκλεγεί...

Ο τρόμος της ακροδεξιάς ελίτ που κυριαρχεί στην Ευρώπη, δεν είναι η "ακροδεξιά" Λεπέν. Ο πραγματικός τους τρόμος, είναι η μαζική κοινωνική πολιτική χειραφέτηση, κάτω από συνθήματα ανατροπής του ευρωεκτρώματος, κι αυτό είναι που δε θέλουν να αποκτήσει δυναμική, διότι ξέρουν πολύ καλά οτι αυτή η δυναμική είναι η μόνη ικανή να το κατεδαφίσει.

Αυτό που δε θέλουν, είναι να ενσωματώσουν δυναμική ανατροπής τα συνθήματα του εθνισμού και της αντιπαγκοσμιοποίησης.

Δεν πολεμούν την "ακροδεξιά" Λεπέν. Τη συνθηματολογία που χρησιμοποίησε επιχειρούν να δαιμονοποιήσουν.

Και ο ναφθαλινάτος Μελανσόν, δεν είναι ο περήφανος αντι-Τσίπρα κλώνος, όπως επιχειρούν να τον εμφανίσουν. Ως πέμπτη φάλαγγα επιστρατεύεται από το ίδιο το σύστημα που τον διατηρεί παρκαρισμένο στο οπλοστάσιό του, αφού εκ των πραγμάτων η ενδυνάμωσή του, θα συνιστά κορυφαία επένδυση στον εθνικό διχασμό.  

Κι αυτό το "διαίρει" το έχουν ανάγκη όλοι αυτοί για να εδραιώσουν πάνω στο διχασμό τη Βασιλεία τους...

Από τον Ολανδρέου στον Τσιπρανδρέου κι από εκεί στον Τσιπρανσόν... Μια δρασκελιά δρόμος. Αυτή σε σπρώχνουν να διαβείς. Κι έχουν ως σύμμαχο την κοντή σου μνήμη.

Καθηγητής Μυστήριος
και για την αντιγραφή... Μυστήριος σκέτος

 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου