Και όμως… αυτοί ψηφίζουν!!!

 %ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%80%ce%b5%cf%82
«ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ…
Έκανα ζάπινγκ και σταματώ στον ΣΚΑΪ. Προβάλλεται η χιουμοριστική εκπομπή “Ό,τι να ΄ναι”  με τους Βουλαρίνο-Νικολάου, η οποία με αφορμή τα 600 δισ. του Σώρρα (στην εκπομπή του Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1, αυξήθηκαν στα 2,8 τρισ.!!!) κάνει γκάλοπ στον δρόμο υποβάλλοντας δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις:
Ερώτηση 1η: Πόσα εκατομμύρια είναι το 1 δισ. ευρώ;
Ερώτηση 2η: Πόσα εκατομμύρια είναι τα 3 τρισ. ευρώ;
Πάνω από 15 νοματαίοι κυρίως μεταξύ 20-35 ετών αλλά και μερικοί μεγαλύτεροι έως και 60 ετών με έκαναν να τιναχτώ από την καρέκλα μου. Δεν πίστευα αυτά που άκουγα και έβλεπα.
Οι απαντήσεις στην 1η ερώτηση ήταν 300 εκατ., 200 εκατ. 100 εκατ. 400 εκατ.!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι απαντήσεις στη 2η ερώτηση αντίστοιχα ήταν 200 δισ., 400 δισ. 999 δισ. ευρώ!.
Για όσους δεν το είδαν αξίζει να μπούν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΚΑΪ μόλις ανέβει η αποψινή εκπομπή.
Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν και καθορίζουν το μέλλον της χώρας στρώνοντας αναλόγως το τραπέζι για το γεύμα των επόμενων γενεών. Και όπως οι περισσότεροι πίστεψαν τα δισ. του Τσίπρα και το 1 τρισ. ευρώ από τους… υδατάνθρακες του Καμμένου αύριο μεθαύριο θα πιστέψουν και τα τρισ. του Σώρρα. Τι να πω; Ντροπή; Ξεφτίλα; Αυτή είναι η εθνική μας κατάντια. Γροθιά στο στομάχι…
Υ.Γ.: Στα ωραία της εκπομπής το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» με τις εξαγγελίες Τσίπρα, αφού προηγουμένως οι παρουσιαστές είχαν “πασάρει|” το σχετικό βίντεο ως ανακοινώσεις Σώρρα!»
Η άποψη αυτή εκφράστηκε από τον πάντα ανατρεπτικό φίλο μου Λου. Γ. και συμφωνώ απόλυτα μαζί του για αυτό και την μεταφέρω.. Έχει άδικο;; Για την αντιγραφή Β.Π.
ignomisou.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου