Θα πληρώσουμε τελικά μειωμένα τιμολόγια για την ταλαιπωρία;

 DSC1760-1
Το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων αυτής της πόλης αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την παροχή του νερού στη διάρκεια του παγετού. Όλοι σίγουρα αντιμετωπίσαμε μια πρωτοφανή πτώση θερμοκρασίας που απαιτούσε πολύ περισσότερα από ένα χοντρό πουλόβερ μέσα στο σπίτι. Αποτέλεσμα να βάλουμε την κρίση σε δεύτερη μοίρα και να ξοδέψουμε για ρεύμα και αέριο ποσά πέραν του προϋπολογισμού μας. Για να μη μιλήσουμε για τα έξτρα κονδύλια που προέκυψαν από βλάβες σε σωληνώσεις και καυστήρες, για τις οποίες έφταιγε κατά πολύ και η έλλειψη ενημέρωσης. Σαν αποτέλεσμα της συλλογικής δυσχέρειας το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μεταφέρει ένα μικρό μέρος του οικονομικού πρόσθετου βάρους στην Πολιτεία. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυριζόγλου. Αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτού του αιτήματος. Και ενημερώνουμε τους καταναλώτες για να προσέξουν τους λογαριασμούς που αφορούν στον Γενάρη.


ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΕΗ, ΕΔΑΘΕΣΣ ΚΑΙ ΕΥΑΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ – ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Στις 18 Ιανουαρίου 2017, εστάλη στον Πρωθυπουργό κο Α. Τσίπρα επιστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της απόφασης που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16ης Ιανουαρίου 2017, σύμφωνα με την οποία: «Το Δημοτικό Συμβούλιο ζητεί ομοφώνως από τις Διοικήσεις των εταιρειών ΕΔΑΘΕΣΣ (Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας ΑΕ), ΔΕΗ και ΕΥΑΘ να εξετάσουν και να αποφασίσουν τη μείωση των τιμολογίων τους για το μήνα Ιανουάριο του 2017 και την τμηματική καταβολή των οφειλών, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που ανέκυψαν τις ημέρες του παγετού και του χιονιά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας στην εξόφληση των λογαριασμών τους.»
Αποδέκτες της επιστολής ήταν επίσης ο υπουργός και ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, οι βουλευτές της Α’ και της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων, η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Κ. Νοτοπούλου καθώς και οι εταιρείες ΕΔΑΘΕΣΣ, ΔΕΗ και ΕΥΑΘ.
Επιστολή προς Πρωθυπουργό-page-0
Επίσης, επιστολή με θέμα «Θέσπιση μειωμένου τιμολογίου για καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και ύδρευσης», με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2017 και αποδέκτες τους υπουργό και αν. υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και τον πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (κοινοποίηση: ΔΕΗ, ΕΔΑΘΕΣΣ και ΕΥΑΘ), απέστειλε και το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Κ. Μακεδονίας.
2017-71-page-0-horz 
parallaximag.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου