Όλιβερ Στόουν: «Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι η Κλίντον δεν είναι επικίνδυνη;»

Ο διεθνούς φήμης αμερικανός σκηνοθέτης, χαρακτήρισε «εκκεντρικό» τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ομπάμα έναν ηγέτη χωρίς όραμα για το μέλλον και την Χίλαρι Κλίντον ότι είναι η πιο επικίνδυνη υποψήφια αν και παρουσιάζεται ως φιλελεύθερη.
Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Temps», ο αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Όλιβερ Στόουν ανέφερε τις προβλέψεις του σχετικά με τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών και το τι πιστεύει για το μέλλον του Edward Snowden (η ιστορία του οποίου πρόσφατα την έκανε ταινία).
Ο Στόουν είπε ότι δεν βλέπει τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο, αλλά επίκρινε την υστερία του ευρωπαϊκού τύπου για την υποψηφιότητά του.  
«Δεν νομίζω ότι ο Τραμπ έχει την παραμικρή πιθανότητα να γίνει πρόεδρος, αλλά εσείς [ο ευρωπαϊκός τύπος] θα πρέπει να ανησυχεί για την Χίλαρι Κλίντον και τις μεθόδους της για την αλλαγή του καθεστώτος [σε άλλες χώρες] που ανακοινώνει χωρίς να της το ζητήσουν», τόνισε ο Στόουν, ο οποίος υπενθύμισε ότι η υποψήφια των Δημοκρατικών συγκρίνει τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Χίτλερ, αλλά και την υποστήριξή της στους βομβαρδισμούς εναντίον της Λιβύης και την υποστήριξή της στο κίνημα των Κόντρας στη Νικαράγουα.  
«Ο Τραμπ είναι κάποιος που τη μια μέρα λέει το ένα πράγμα και την επόμενη το άλλο», τόνισε ο Στόουν. «Ναι είναι επικίνδυνος, αλλά τί είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι λιγότερο επικίνδυνη; Λέει ότι είναι φιλελεύθερη, αλλά στην πραγματικότητα υποστηρίζει τις πολιτικές της παρέμβασης», τονίζει.
Αναφερόμενος στον απερχόμενο πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα ο αμερικανός σκηνοθέτης ανέφερε ότι έχει καταστήσει το επίπεδο επιτήρησης της χώρας πολύ υψηλότερο από ό,τι ήταν στην διάρκεια της προεδρίας του Τζορτζ Μπους. Οι άνθρωποι «βλέπουν τον Ομπάμα ως ειρηνοποιό, αλλά δεν είναι», ωστόσο η Χίλαρι Κλίντον «είναι ακόμη χειρότερη». Βέβαια, ο Στόουν αναγνωρίζει ότι ο Ομπάμα είναι «πολύ καλός ρήτορας, κομψός, τολμηρός και καλός γονέας».
Ο Όλιβερ Στόουν ομολόγησε την πρόθεσή του να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
pronews.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου