Νέα καθίζηση για τη μετοχή της Deutsche Bank -Tα Hedge Funds παίρνουν μέτρα

Στις 21.00 ώρα Ελλάδος οι απώλειες έφτασαν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στο 8,94%.

 Νέα «βουτιά» σημειώνει η μετοχή της Deutsche Bank μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι περίπου 10 hedge funds έχουν μειώσει την έκθεση τους στη γερμανική τράπεζα.

Νέα «βουτιά» σημειώνει η μετοχή της Deutsche Bank στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι περίπου 10 hedge funds έχουν μειώσει την έκθεση τους στη γερμανική τράπεζα.
Στις 21.00 ώρα Ελλάδος οι απώλειες έφτασαν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στο 8,94%. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, τα Hedge funds τα οποία εκκαθαρίζουν συναλλαγές παραγώγων μέσω της Deutsche Bank, έχουν αποσύρει πλεονάζοντα ρευστά διαθέσιμα και θέσεις που έχουν στην μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα.
Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο της τράπεζας που έχει δει το Bloomberg, αν και η πλειοψηφία των 200 περίπου πελατών της Deutsche Bank στο τμήμα εκκαθάρισης παραγώγων δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση, ορισμένα funds μετέφεραν αυτή την εβδομάδα μέρος των δραστηριοτήτων τους σε άλλες εταιρείες.
«Οι πελάτες μας συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο ενημερωμένους επενδυτές» δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bank σε ανακοίνωση που στάλθηκε με email. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών έχουν πολύ καλή γνώση της σταθερής δημοσιονομικής μας κατάστασης, του τρέχοντος μακροοικονομικού περιβάλλοντος, των νομικών διαδικασιών στις ΗΠΑ και την πρόοδο που σημειώνουμε στην εφαρμογή της στρατηγικής μας» πρόσθεσε. 

 thetoc.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου