Νέο τοιχίο στο γήπεδο της Κρήνης

2d9640c4-2486-4bc1-b7be-111c75203bafΕργασίες στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας, πραγματοποιούνται από τον Δήμο Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Κρήνης και τον Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο Κρήνης “Θύελλα”.
Ειδικότερα, συνεργεία υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Καζάκη, έχουν προχωρήσει στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης του γηπέδου το οποίο είχε υποστεί καθίζηση μετά από βροχόπτωση και είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

4cda05b6-4cd6-4f81-ba2c-5f64e97f0328
Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να ολοκληρωθούν εντός των ημερών, εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.
"Έχοντας ως βασική αρχή την προαγωγή του Αθλητισμού στην περιοχή μας και ειδικά στις Τοπικές Κοινότητες, τις οποίες και πρέπει να στηρίζουμε με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας τη δημιουργία καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας ενισχύοντας ως Δημοτική Αρχή κάθε προσπάθεια που συμβάλει σε αυτή την κατεύθυνση" δήλωσε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς.

xalkidikifocus


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου