26 αδέσποτα στηρώθηκαν την Πέμπτη στο Δήμο Ν. Προποντίδας



26 αδέσποτα στειρώθηκαν και σημάνθηκαν χθες Πέμπτη, στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων, που πραγαμτοποιείται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γι' αυτή την περίοδο οι στειρώσεις πραγματοποιούνται στον αδειοδοτημένο για αυτό το σκοπό χώρο στειρώσεων αδέσποτων ζώων που διαθέτει ο Δήμος Ν. Προποντίδας, μέχρι και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10.00 μέχρι τη δύση του ήλιου.
Ο Δήμος Ν. Προποντίδας ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τις εθελόντριες κτηνιάτρους Ines Leeuw και Αντωνία Ζατζηλάκου καθώς και σε όλους τους εθελοντές που βοηθάνε στην υλοποίηση των στειρώσεων.
Να σημειώσουμε ότι όσοι φροντίζουν αδέσποτα ζώα ή επιθυμούν να συνδράμουν στο πρόγραμsteirwsh fev1μα στειρώσεων μπορούν να επικοινωνούν στοτηλέφωνο 2373350204. Στα ίδια τηλέφωνα μπορεί να επικοινωνεί και όποιος βρει κάποιο τραυματισμένο αδέσποτο ζώο ή θέλει να το υιοθετήσει.

"Η συμβολή όλων μας στη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας είναι όχι μόνο επιθυμητή αλλά και απαραίτητη", καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.
steirwsh fev2
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου