Η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής στηρίζει το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας με το "Χαμόγελο του Παιδιού", στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, αλλά και τη βράβευση Διευθυντών Ξενοδοχείων και Μαγείρων, πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Στο ξενοδοχείο "ΤΗΕ ΜΕΤ" στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος ΚασσάνδραςΑντώνης Μιχαλάκης, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες.
Φέτος το φιλανθρωπικό γκαλά της Ένωσης Ξενοδόχων ήταν αφιερωμένο στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και μέρος των εσόδων της βραδιάς καθώς και δύο μεγάλες χορηγίες από τις εταιρείες Aegean Health και Mechanicus, θα διατεθούν για τη στήριξή του. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με το Χαμόγελο, καθώς από την επόμενη τουριστική σεζόν θα τοποθετηθούν κουμπαράδες στις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων για την ενίσχυσή του, ενώ τον Μάιο η κινητή ιατρική ομάδα του εθελοντικού οργανισμού θα βρεθεί τον Μάιο για μία εβδομάδα στην Κασσάνδρα, για προληπτικές εξετάσεις παιδιών.
Τέλος, στο πλαίσιο της βράβευσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Ένωση, βραβεύτηκαν, μέσω των συλλόγων τους, οι άνθρωποι που στηρίζουν κάθε χρόνο τα ξενοδοχεία: Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, καθώς και ένας παλιός συνδικαλιστής, ο επί πολλά έτη Πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λαζαρίδης.
gala x2
gala x3
gala x4
gala x5
gala x6
gala x7
gala x8
gala x9
gala x10
gala x11
gala x12
gala x13


-          Βράβευσε τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος και τον πρώην Πρόεδρο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λαζαρίδη
Με την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, αλλά και τη βράβευση Διευθυντών Ξενοδοχείων και Μαγείρων, πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό γκαλά της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής.
Στο ξενοδοχείο "ΤΗΕ ΜΕΤ" στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του Χαμόγελου, Κώστας Γιαννόπουλος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Κασσάνδρας Αντώνης Μιχαλάκης, ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες και επιχειρηματίες.
Φέτος το φιλανθρωπικό γκαλά της Ένωσης Ξενοδόχων ήταν αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού και μέρος των εσόδων της βραδιάς καθώς και δύο μεγάλες χορηγίες από τις εταιρείες Aegean Health και Mechanicus, θα διατεθούν για τη στήριξή του. Παράλληλα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με το Χαμόγελο, καθώς από την επόμενη τουριστική σεζόν θα τοποθετηθούν κουμπαράδες στις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων για την ενίσχυσή του, ενώ τον Μάιο η κινητή ιατρική ομάδα του εθελοντικού οργανισμού θα βρεθεί τον Μάιο για μία εβδομάδα στην Κασσάνδρα, για προληπτικές εξετάσεις παιδιών.
Τέλος, στο πλαίσιο της βράβευσης που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Ένωση, βραβεύτηκαν, μέσω των συλλόγων τους, οι άνθρωποι που στηρίζουν κάθε χρόνο τα ξενοδοχεία: Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος, καθώς και ένας παλιός συνδικαλιστής, ο επί πολλά έτη Πρόεδρος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Λαζαρίδη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου