26η AGROTICA: Από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη

Με στόχο την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα, διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - Helexpo στη Θεσσαλονίκη η 26η Agrotica, η οποία θα λειτουργήσει από τις 28 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΘΕ, 26η Agrotica θα πραγματοποιηθεί σεπερισσότερο από 35.000 τ.μ., καλύπτοντας όλους τους στεγασμένους και υπαίθριους χώρους της έκθεσης, ενώ θα συγκεντρώσει και περισσότερους από 1.500 εκθέτες. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι άμεσοι εκθέτες προέρχονται από όλη την Ελλάδα και από πλήθος ξένων χωρών, όπως είναι οι Αυστρία, Ιρλανδία, Σερβία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Κύπρος, Γαλλία και Βουλγαρία, ενώ οι έμμεσοι εκθέτες εκπροσωπούν πάνω από 40 χώρες. Ήδη μεγάλες αποστολές εμπορικών επισκεπτών από Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Κύπρο, Ιράν, Λίβανο, Ρουμανία και Ρωσία έχουν προγραμματίσει την επίσκεψή τους στην Agrotica.
Σύμφωνα με τη ΔΕΘ η έκθεση θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το σημείο παρουσίασης όλων των τελευταίων εξελίξεων και επιτευγμάτων της αγροτικής τεχνολογίας, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις ενημέρωσης των αγροτών και επαγγελματιών του κλάδου όσον αφορά σε νέα μηχανήματα, εξοπλισμό και εφόδια.
Η διοργάνωση, προδιαγράφοντας το μέλλον της γεωργίας, πλαισιώνεται και από πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica με θέμα «Νέες τεχνολογίες και προοπτικές στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών», που αποτελεί συνδιοργάνωση της ΔΕΘ - Helexpo, της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ και της Ελληνικής Εταιρείας Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και επιστημονική ημερίδα με θέμα «Κοινή Αγροτική Πολιτική: Εξέλιξη-Προκλήσεις-Προοπτικές», την οποία συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ - Helexpo, η Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου