Εκδήλωση της “Ελληνορωσικής Συμμαχίας” στο Επιμελητήριο Έβρου

Εκδήλωση με θέμα “2016 Έτος Ελλάδας – Ρωσίας” πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση διοργάνωσε το κίνημα “Ελληνορωσική Συμμαχία” στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης του κινήματος σε όλη τη χώρα, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις ιδέες που αυτό πρεσβεύει. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης της Αλεξανδρούπολης για τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, τους τρόπους εξαγωγών και επενδύσεων στην Ρωσία και Κριμαία από ενδιαφερόμενους Έλληνες επιχειρηματίες.
Το περίφημο “ανήκουμε στη Δύση” φαίνεται πως ξεθωριάζει, και αυτό φαίνεται και από τα πολλά προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος “Ελληνορωσική Συμμαχία”, Γαβριήλ Αβραμίδης, προσθέτοντας πως είναι καιρός πλέον για τη χώρα μας, εάν θέλει να είναι κυρίαρχο έθνος, να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον της και να εξετάσει και νέες προοπτικές, προς ανατολάς.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου