Τρεις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Χαλκιδική

ΣΥΛΛΗΨΗ - ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣΣυνελήφθη χθες (18-06-2016) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου ένας 28χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον, συνελήφθη χθες (18-06-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου ένας 21χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρειας.
Τέλος, συνελήφθη χθες (18-06-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών ένας 54χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί πνευματικής 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου