Γκάφα της «Αυγής» για τον Ανδρέα και το Πολυτεχνείο

Σε μια πρωτοφανή «γκάφα» υπέπεσε η εφημερίδα «Αυγή», η οποία ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι ο Αλέξης Τσίπρας εν έτει 2015 ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο την επέτειο της 17ης Νοέμβρη. 

Η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον... λησμόνησε ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, για τον οποίον δεν κρύβουν το θαυμασμό τους ορισμένα πρωτοκλασάτα στελέχη του σημερινού κυβερνώντος κόμματος. 
Δριμεία ήταν και η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη, ο οποίος απευθυνόμενος στην "Αυγή" αναρωτήθηκε αν η εφημερίδα κάνει "δημοσιογραφία ή προπαγάνδα".


H απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:



Ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ στο Πολυτεχνείο:



Ο Γιώργος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός το 2010 στο Πολυτεχνείο:




Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ανάρτηση της «Αυγής» προστέθηκε το ακόλουθο υστερόγραφο:
«ΥΓ: Εκ παραδρομής στην αρχική ανάρτηση γράφτηκε ότι ο ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρώτος πρωθυπουργός που κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου