Θεσσαλονίκη: Τέλος στο «όραμα» για υπόγειους κάδους

 


Τέλος στο όραμα για υπόγειους κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην Οικονομική Επιτροπή του Κεντρικού Δήμου. Η περιβόητη υπογειοποίηση των κάδων είχε απασχολήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια (με τις πρώτες εξαγγελίες να χρονολογούνται τουλάχιστον στο 2013) και μετά από πολλές καθυστερήσεις βρισκόμαστε και πάλι στο μηδέν, καθώς η εταιρεία που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό δεν ενδιαφέρεται πλέον να αναλάβει το έργο.
Αιχμηρές ήταν οι αντιδράσεις στην αποτυχία του έργου με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να αναφέρει στον λογαριασμό του στο Facebook:
«ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ: Eνα έργο χρήσιμο.
Ενα έργο που έχει εξαγγελθεί εδώ και 6 χρόνια.
Ενα έργο που έχει ενταχθεί (κατά καιρούς) στο τεχνικό πρόγραμμα, στο Jessica, στο περίφημο δάνειο της ΕΤΕπ.
Ενα έργο που χθες ακυρώθηκε!
Ο κοινός παρανομαστής ΚΑΙ αυτού του ναυαγίου: Η διαχειριστική ανεπάρκεια. Ααα... και ότι «φταίνε οι άλλοι». Περιμένω να μου ζητηθεί (ξανά) να παραιτηθώ!»
Παράλληλα, ο Σωκράτης Δημητριάδης των «Εντάξει» αναφέρει «Υποσχέσεις Μπουτάρη ΧΩΡΙΣ αντίκρισμα!!!! ΠΑΛΙ ακυρώνεται έργο "σημαία" της Πρωτοβουλίας...!!! Τα λέγαμε εμείς....!!!Τελικά έχω να πω ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν... και ας μην το παραδέχονται!!!»

typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου