ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΣΤΟ πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων

Φωτογραφία του Spiros C. Pengas. 


Στην αδελφοποιημένη με την Θεσσαλονίκη πόλη του Τελ Αβίβ – Γιάφο στο Ισραήλ, θα μεταβεί ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης,  από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2017, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων που ασκεί ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Στην αποστολή θα συμμετάσχουν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, ο δήμαρχος της Νάουσας, Νικόλαος Κουτσογιάννης, εκπρόσωποι του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, των ξενοδόχων, των τουριστικών πρακτόρων, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, του Thessaloniki Convention Bureau και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης, o Γιάννης Μπουτάρης θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του, δήμαρχο του Τελ Αβίβ-Γιάφο, Ρον Χουλνταΐ, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης, κ. κ. Θεόφιλο, τον Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Ολοκαυτώματος «Yad Vashem», Γιόσι Γκεβίρ, και με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Ισραήλ-Ελλάδας, ενώ θα παραστεί στην παρουσίαση της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την 24η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού International Mediterranean Tourism Market (IMTM), από τον Αντιδήμαρχο, Σπύρο Πέγκα

aftodioikisi.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου