Η Ελλάδα στους τρεις πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες το φθινόπωρο

Τις τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν η Ισπανία -η οποία αναδεικνύεται η μεγάλη κερδισμένη της Μεσογείου για τη φετινή σεζόν-, η Ελλάδα, στη δεύτερη θέση και η Τουρκία, τρίτη στην κατάταξη

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς του φθινοπώρου για τη γερμανική TUI -τη μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού της Γερμανίας- βρίσκονται οι ελληνικοί προορισμοί, με την εταιρεία μάλιστα να διαπιστώνει φέτος «επιμήκυνση» των διακοπών για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα που δημοσίευσε η TUI για τους προορισμούς που προτιμούν το φθινόπωρο του 2016 οι Γερμανοί τουρίστες, τις τρεις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν η Ισπανία -η οποία αναδεικνύεται η μεγάλη κερδισμένη της Μεσογείου για τη φετινή σεζόν-, η Ελλάδα, στη δεύτερη θέση και η Τουρκία, τρίτη στην κατάταξη. 

Γερμανία και ΗΠΑ συμπληρώνουν την πεντάδα, ενώ η Ιταλία βρίσκονται μαζί με τη Μάλτα στην έκτη θέση και η Πορτογαλία στην έβδομη. Από τους χαμένους, λόγω τρομοκρατίας, η Αίγυπτος βρίσκεται στη δέκατη θέση. Σημειωτέον ότι ειδικά όσον αφορά την Ισπανία, 1 στους 3 πελάτες της TUI επιλέγουν ισπανικούς προορισμούς. 

Επιπλέον, ο γνωστός ταξιδιωτικός όμιλος επισημαίνει ότι αυτή την περίοδο προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα για «πακέτα» στη Μαγιόρκα, την Κώ και την Κρήτη, καθώς και την Πορτογαλία και την Τουρκία: Ενδεικτικά μία εβδομάδα στο Tui FAMILY LIFE Marmari Beach by Atlantica στο Μαρμάρι της Κω κοστίζει από 927 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένου του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου σε δίκλινο με all inclusive.

Πηγή: Newmoney
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου