Ο Βελόπουλος για την«Ελληνική Λύση»: Η Δύση μας αδειάζει σε πολλά επίπεδα

«Είναι η απάντηση σε όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες δεκαετίες» σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στην «Ελληνική Λύση», τον νέο πολιτικό φορέα που ιδρύει.
«Βλέπουμε ότι η Δύση τα τελευταία χρόνια μας αδειάζει σε πολλά επίπεδα» εξήγησε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε:
«Στο Αιγαίο βλέπετε τι συμβαίνει, και η Γερμανία και οι ΗΠΑ δεν μας προστατεύουν. Στην Κύπρο μας αδειάζει η Βρετανία, δημιουργείται θέμα Τσάμηδων με πλάτη Ιταλίας, ΗΠΑ, Γερμανίας. Είναι μερικά πράγματα που αφορούν τη γεωστρατηγική, τη γεωοικονομία και τη γεωπολιτική στην περιοχή μας. Όλα αυτά δείχνουν λοιπόν ότι πρέπει να αλλάξουμε συμμαχίες ή τουλάχιστον να προσεγγίσουμε άλλους ισχυρούς παίκτες, ώστε αυτοί που έχουν τα κοινά συμφέροντα με την Ελλάδα –γιατί τα κοινά συμφέροντα καθορίζουν τις διεθνείς σχέσεις- να πορευτούν μαζί μας».
Και συνέχισε λέγοντας ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ: «Οι κομματικοί σχηματισμοί στην Ελλάδα έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, δουλικότητα ή εντολές εκτελούν του δυτικού παράγοντα ή των ΗΠΑ ή της Γερμανίας. Εμείς με πρόκριμα το εθνικό συμφέρον αλλάζουμε διάταξη. Και την αλλάζουμε για το καλό της χώρας μας, γιατί αυτή τη στιγμή ο παράγοντας που κερδίζει είναι η Ρωσία…»
Ακούστε το ηχητικό:
 http://www.enikos.gr/politics/412217,O-Belopoylos-gia-thnEllhnikh-Lysh-H-Dysh-mas-adeiazei-se-polla-epipeda.html
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου