Απίστευτη πρόταση από την Ευρώπη για τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδος

Ποιος ο τελικός σκοπός για τη χώρα μας.

Ως προκλητική μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί η πρόταση του προέδρου της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την κατάσταση με τους μετανάστες που καταφθάνουν παράνομα στην Ευρώπη και δεν δικαιούνται άσυλο, είπε πως θα πρέπει να απελαθούν στη βόρεια Αφρική ή σε κάποια ακατοίκητα ελληνικά νησιά! Η δήλωσή του αυτή έγινε μάλιστα στους Financial Times, με την ελληνική πλευρά να είναι απούσα για μία ακόμη φορά σε τόσο προκλητικές δηλώσεις.

Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε, συνδυάζοντας την πρόταση αυτή με το υπέρογκο χρέος της Ελλάδας. "Η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά και ένα τεράστιο χρέος. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε hot spots στα ελληνικά νησιά ως αντάλλαγμα για τη μείωση του ελληνικού χρέους", υποστήριξε ο πρόεδρος της Τσεχίας, που κατά καιρούς έχει αναφερθεί ξανά προκλητικά προς τη χώρα μας.

Κατά καιρούς η σύνδεση του ελληνικού χρέους με τους εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας, έχει αποτελέσει και πάλι θέμα στους ευρωπαϊκούς κύκλους, ωστόσο πρώτη φορά παρουσιάζεται δημόσια από αξιωματούχο η πρόταση για "γκετοποίηση" ολόκληρων ελληνικών νησιών

thesecretrealtruth.blogspot.com
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου