Ο Μπουτάρης βράβευσε την ομάδα του Άρη με αμαξίδιο – «Γαϊδούρια» όσοι παρκάρουν σε ράμπες

Την ομάδα μπάσκετ του 'Αρη με αμαξίδιο, που κατέκτησε το 19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα, βράβευσε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, να συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους και, παράλληλα, να στέλνει μήνυμα σε όλους όσοι παρκάρουν παράνομα πάνω σε ράμπες αναπήρων.
"Διπλή η χαρά μου γιατί είμαι Αρειανός. Οι ΠΑΟΚτσήδες βγάζουν σπυριά αλλά τι να κάνουμε; Σας θαυμάζουμε γιατί παρά τις δυσκολίες δίνεται παράδειγμα δύναμης, πίστης και αφοσίωσης, ενώ δείχνετε ότι είστε ζωντανά και ενεργά μέλη της κοινωνίας", ανέφερε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο κ.Μπουτάρης, στη διάρκεια της τελετής απονομής τιμητικής διάκρισης στην ομάδα καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο του 'Αρη.
Ο κ.Μπουτάρης, έστειλε και ένα μήνυμα σε όλους όσοι παρκάρουν παράνομα πάνω σε ράμπες αναπήρων: "Είναι γαϊδούρια όσοι παρκάρουν στις ράμπες και δεν χρησιμοποιώ κανένα ελαφρυντικό. Είναι γαϊδούρια ασυνείδητα, όμως και οι ράμπες είναι πολύ κακοφτιαγμένες. Πρέπει να τις βάλουμε σε μια σειρά, να γίνουν πιο εύκολες στην πρόσβαση".
Τα συγχαρητήρια τους στην πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του 'Αρη έδωσαν οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων.
Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση να βραβεύσει και τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο.
typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου