O δημοσιογράφος Andrew Morris από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Βαρβάρα Χαλκιδικής (φωτο)

Καταρράκτες Βαρβάρας " Κηπουριστρα" και με βροχή , μαγευτικό τοπίο κάθε στιγμή! Με οδηγό τον 
Μισέλ ούτε ο καιρός δεν μας εμπόδισε να δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας στον Andrew Morris εκλεκτό δημοσιογράφο από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος επισκέφθηκε το χωριο μας το Σάββατο μέσω του Προαθωνικου Οργανισμού Τουρισμού , συλλέγοντας εμπειρίες μαζί με τη σύζυγό του Gill Morris για το άρθρο που ετοιμάζει για την Θεσσαλονίκη την άνοιξη και τα ταξίδια που μπορουν να κάνουν τα ζευγάρια στις γύρω περιοχές! Αφού περιηγηθηκαμε στα μονοπάτια του Αριστοτελικου Βουνού έστω και με ομπρέλες , ανηφορισαμε και τους ξεναγησαμε στο χωριό , επισκεφθήκαμε τον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό Γυναικών Βαρβάρας " ΔΡΥΑΔΕΣ" τη Βιβλιοθήκη του Α.Ε.Σ.Β. " ΑΕΤΟΣ" Και φυσικα δε θα μπορούσαν να φύγουν από τη Βαρβάρα χωρίς φαγητό αφού είμαστε γνωστοί καλοφαγάδες γι αυτό και καταλήξαμε στο λόφο και στην Ταβέρνα " Μυγδος" . Οι εκλεκτοί επισκέπτες μας έφυγαν από το χωριό μας έχοντας ικανοποιήσει όλες τους τις αισθησεις !
Στο  εκθετήριο του Συνεταιρισμου " ΔΡΥΑΔΕΣ" τους δείξαμε πως φτιάχνουμε τη μαρμελάδα φράουλα , ήπιαμε το ελληνικό μας καφεδάκι συνοδευόμενο από λικέρ μανταρίνι και ανυπομονούν να δοκιμάσουν τον τραχανά μας σε σούπα αφού άκουσαν το ποσό νοστιμος και θρεπτικος είναι! Ευχαριστούμε θερμά τον Προαθωνικο Οργανισμό Τουρισμού που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας και εκτός της περιοχής μας!











Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου