Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για τα παραλιακά φιλέτα

Με θέμα την οριστικοποίηση της συμφωνίας του δήμου Θεσσαλονίκης με το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ), ώστε να του παραχωρηθεί η χρήση της νέας παραλίας και των δημόσιων ακινήτων που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο, συνεδριάζει αυτή την ώρα το δημοτικό συμβούλιο.
Ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρης Κούβελας, τόνισε ότι είναι απλώς ένα θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα και. ''Είναι σημαντικό και ότι άλλο θα μπορούσε να συζητηθεί και την επόμενη Δευτέρα. ''Το σημερινό γίνεται προκειμένου να ενοικιάσουμε δυο αναψυκτήρια'', επεσήμανε χαρακτηριστικά. Παράληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απουσία του Γιάννη Μπουτάρη από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας πως ''έλειπε ενώ έβραζε ο τόπος''.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στην παραπάνω δήλωση του κ. Κούβελα σχολιάζοντας ότι ''Μιλάει λες και υπογράψαμε την ενοικίαση ενός διαμερίσματος'' προσθέτοντας: ''Από το 2013, πού ήσασταν εσείς; Ο κόσμος δεν έχει μέρος να κατουρήσει''. Αναφορικά με την απουσία του από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Μπουτάρης είπε πως έλειπε για να υποβαθμιστεί το θέμα.
Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, χαρακτήρισε τον κ. Κούβελα ανιστόρητο και εκτός τόπου και χρονου όσον αφορά το θέμα με την παραλία.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούβελας αποχώρησε από τη συνεδρίαση φανερά εκνευρισμένος και ακολούθησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος ταξιδεύει για την Αθήνα, όπου θα παραβρεθεί σε συνάντηση στο υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με το ζήτημα του Μετρό.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου