Ερχεται τελικά σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Αντζελίνα Τζολί....;

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Αντζελίνα Τζολί η οποία βρίσκεται από το πρωί στην Αθήνα. Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος την Α. Τζολί στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρθηκε στην προσφυγική κρίση και υπογράμμισε την δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ειδικά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.
«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη ειδικά στα βόρεια σύνορα. Γνωρίζω ότι επισκεφθήκατε τα κέντρα υποδοχής στον Πειραιά. Η κατάσταση εκεί είναι καλύτερη. Έχουμε 30.000 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στην ελληνική ενδοχώρα λόγω ενεργειών χωρών της βαλκανικής οδού», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου η Αντζελίνα Τζολί είχε προγραμματίσει να πετάξει για Θεσσαλονίκη, σχέδιο που τελικά άλλαξε την τελευταία στιγμή με την διάσημη σταρ να αποφασίζει να διανυκτερεύσει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκουραστεί.
Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι αβέβαιο αν η Τζολί έρθει τελικά αύριο στη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί το στρατόπεδο στα Διαβατά και την Ειδομένη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου