Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Δήμος Ν. Προποντίδας

Η πρώτη Εορταστική Εκδήλωση του Δήμου Νέας Προποντίδας για το 2016 πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, με την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών και τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών στις ΠανελλήνιεςΕξετάσεων του Ιουνίου 2015, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράςευχήθηκε Καλή και Δημιουργική Χρονιά για όλους με υγεία και προκοπή.
DSC 0405
Στη συνέχεια η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών τραγούδησε Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και τραγούδια.
DSC 0581
Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών του σχολικού έτους 2014-2015 της Γ' Λυκείου του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. Η βράβευση έγινε από το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, ο οποίος απευθυνόμενος στους σημερινούς Φοιτητές και Σπουδαστές, τόνισε πως η επιτυχία αυτή προήλθε μετά απόεπίμονο αγώνα όπου με επιμονή και υπομονή εργάστηκαν συστηματικά και μεθοδικά για να κατακτήσουν την γνώση και επίσης στην εξαιρετική δουλειά των εκπαιδευτικών τους και των γονέων τους, που τους συμπαραστάθηκαν σε κάθε στιγμή όλης αυτής της προσπάθειας.
DSC 3pita
Τέλος έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας και στους τυχερούς που έπεσε το φλουρί δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

xalkidikifocus
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου