Θεσσαλονίκη: Δικογραφίες σε βάρος 4 ατόμων για κλοπές

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος 19χρονου για «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».
Ειδικότερα, ο 19χρονος, βραδινές-πρώτες πρωινές ώρες της 09/10-06, διέρρηξε σχολικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Τριλόφου Θεσσαλονίκης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε μία μικροφωνική εγκατάσταση με δύο ηχεία, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο βιντεοπροβολείς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος αγόρασε από τον 19χρονο τον προαναφερόμενο αφαιρεθέν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ακόμη σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος τριών ατόμων ηλικίας 25, 22 και 20 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το χρονικό διάστημα από 24 έως 26-02-2016, αφαίρεσαν από τις περιοχές της Τούμπας, Ανάληψης και Χαριλάου, τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και 1 Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.
Τα αφαιρεθέντα οχήματα ανευρέθηκαν εντός εγκαταλελειμμένης αποθήκης στην περιοχή της Περαίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου