Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια σε Μουδανιά και Καλλικράτεια

Με λαμπρότητα και αρκετά καλό καιρό γιορτάστηκαν στα Νέα Μουδανιά, τα Θεοφάνεια. Στη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ν. Μουδανιά, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας Σεβασμιώτατος κ.κ. Νικόδημος και στη συνέχεια τελέστηκε η επίσημη τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων και της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού στην παραλία. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας,Μανώλης Καράς, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, Δημήτρης Τσούφης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Γκιλής, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ,Γιώργος Πασαλής, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και πλήθος κόσμου.
moud st2
moud st3
moud st5
moud st4
moud st6
moud st7
Φέτος βούτηξαν 10 άτομα (σε αντίθεση πέρυσι είχαν βουτήξει μόλις 4) μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες που έπεσαν στα νερά από το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ οι υπόλοιποι βούτηξαν από την προβλήτα.
kal stauros2
Τα Θεοφάνεια στη Ν. Καλλικράτεια
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων και στην παραλία της Ν. Καλλικράτειας, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Στη θάλασσα βούτηξαν 16 άτομα, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής ΜακεδονίαςΣτέλιος Βαλιάνος και ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Πάνας.
kal stauros1
kal stauros
Δείτε παρακάτω το βίντεο από την τέλεση του Καθαγιασμού των Υδάτων στα Ν. Μουδανιά:

xalkidikifocus
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου