Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο τέως Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κος Κυριάκος Μητσοτάκης , στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του κόμματός του, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
Τον κο Μητσοτάκη και το επιτελείο που τον συνόδευε, υποδέχτηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ο πρόεδρός του, κος Γκιλής Γεώργιος.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν...
από τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου, ο κος Καραφουλίδης Αναστάσιος πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών, η κα Μαυροφρύδη Βαρβάρα και η κα Μπαλάση Στέλλα. 
Ο κος Γκιλής κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε στα προβλήματα του νομού που εντοπίζονται κυρίως στην έλλειψη υποδομών, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, ιδιαίτερα όσον αφορά τα προβλήματα στη ρευστότητα τα οποία έχουν αυξηθεί με την επιβολή των capital controls, ενώ τόνισε ότι με τις ιδιωτικοποιήσεις, τις επενδύσεις, την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και τη βελτίωση των υπηρεσιών του τουρισμού, θα επέλθει η τόνωση της οικονομίας και η ανάπτυξη της χώρας. Βασική προϋπόθεση βέβαια, όπως συμπλήρωσε ο κος Γκιλής, είναι η ύπαρξη ενός σταθερού και υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος, η ανασύσταση και αναμόρφωση του δημόσιου τομέα, και η μείωση του κράτους.
Ο κος Μητσοτάκης, από την πλευρά του , αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου που παρευρίσκονταν στη συνάντηση, χαρακτήρισε ως ευλογημένο τόπο την Χαλκιδική γιατί συνδυάζει γεωργική και τουριστική ανάπτυξη. Επιβεβαίωσε τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας και συμφώνησε σε πολλά από όσα επισήμανε ο κος Γκιλής . Διευκρίνισε ότι με την εκλογή του ως νέος πρόεδρος του κόμματος, θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας και ζήτησε την υποστήριξή από όλους για την επίτευξη του στόχου του.

Όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ευχήθηκαν στον κο Μητσοτάκη καλή επιτυχία στην προεκλογική του εκστρατεία, και του πρόσφεραν σαν αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή του, έντυπο υλικό με τις δράσεις του Επιμελητηρίου και αγροτικά προϊόντα του νομο



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου