Στην τελική ευθεία το έργο της επέκτασης της παραλίας Διονυσίου

Με ταχύ ρυθμό και με ποιοτική εργασία βρίσκεται στο τέλος της η δημοτική εργολαβία για την επέκταση της παραλίας Διονυσίου (Αρ. Μελ. 11/2014). Αφού ολοκληρώθηκαν οι πλακοστρώσεις των πεζοδρομίων, το σταμπωτό δάπεδο μπροστά από την εκκλησία, η νέα περίφραξη του δημοτικού σχολείου, η τοποθέτηση φρεατίων με την παράλληλη κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων, ο ηλεκτροφωτισμός της νησίδας και αφού ασφαλτοστρώθηκε όλο το μήκος και το πλάτος της νέας οδοποιίας και περιοχής οδοποιίας, περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα στην βελτιστοποίηση του οπτικού αποτελέσματος του έργου, με την ανάπτυξη των θάμνων και των δέντρων, που δίνουν τον ιδιαίτερο τόνο αστικού πρασίνου στην περιοχή της εισόδου του οικισμού της παραλίας Διονυσίου.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργασίες διαγράμμισης των ασφαλτοστρωμένων δρόμων, η τοποθέτηση των πινακίδων στους δρόμους της εργολαβίας και όποια τελειώματα έχουν αφεθεί.
DSC 0103
"Η κατασκευή του έργου διαμορφώνει αφενός ένα όμορφο και χρηστικό έργο ανάπλασης, αφετέρου συμβάλλει στη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών πεζών και οχημάτων της περιοχής", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Προποντίδας.

xalkidikifocus
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου