Συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Κιλκίς, Χαλκιδική και Σέρρες

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, κλοπή από 68χρονη σε περιοχή της Πιερίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 32χρονης υπηκόου Ρουμανίας και του συνεργού της.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η προαναφερόμενη μεσημεριανές ώρες της 03-11-2015 πλησίασε την παθούσα στην αυλή της οικίας της και με το πρόσχημα υποτιθέμενης συγγένειας τους και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε από τον λαιμό μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό και διέφυγε με όχημα που την ανέμενε πλησίον της οικίας ο συνεργός της. Σημειώνεται ότι η 32χρονη έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Επιπλέον, έπειτα από καταγγελία 32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος 46χρονου για απάτη. Ειδικότερα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τον Νοέμβριο του 2015 παρέδωσε στον 46χρονο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μέσω αγγελίας.
Ακόμη, συνελήφθη χθες (04-12-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 47χρονος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μία συσκευασία που περίεχε 8,8 γραμμάρια κάνναβης, 13 ναρκωτικά δισκία και μία ζυγαριά. Από τη περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης προερχόταν από δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε προγενέστερο χρόνο.
Τέλος, συνελήφθη χθες (04-12-2015) στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 25χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για απόπειρα κλοπής από κοινού και κατ' εξακολούθηση.



Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου