Θεσσαλονίκη: «Σαφάρι» αγορανομικών ελέγχων από την ΠΚΜ

Συνεχίζονται οι αγορανομικοί έλεγχοι επιχειρήσεων εστίασης, καταστημάτων πώλησης τροφίμων και ξενοδοχειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Ελέγχθηκαν συνολικά 32 επιχειρήσεις το χρονικό διάστημα από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Σεπτεμβρίου. Τα συνεργεία ελέγχου προχώρησαν σε δειγματοληψίες τροφίμων από επιχειρήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς και στις περιοχές Μαρτίου και Βότση. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων για να εξακριβωθεί η κανονικότητα ή μη των δειγμάτων και να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα από το νόμο όπου χρειαστεί.

Αναλυτικότερα έλεγξαν 117 ζυγαριές σε 30 επιχειρήσεις στην Καλαμαριά (περιοχές Σοφούλη – Φοίνικα), σε 31 στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και σε 5 στην περιοχή του εμπορευματικού σταθμού του αεροδρομίου Μακεδονία. Σε όλες τις περιπτώσεις οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν χωρίς να διαπιστωθούν παραβάσεις.
Στο μεταξύ, όπως έχει ανακοινώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, οι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι συνεχίζονται, ενώ θα επεκταθούν σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της πόλης.
typosthes.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου