Την Κυριακή η συγκέντρωση τροφίμων στο "Pastazi" από το Σώμα Πολιτών

Μια all day εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας, σε συνεργασία με το "Pastazi" στα Νέα Φλογητά, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, την Κυριακή 7 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στο γνωστό beach bar.
Πρόκειται για ένα διαφορετικό πάρτι που διοργανώνεται για δεύτερο καλοκαίρι και στόχο έχει να ανακουφίσει πολλούς από τους κατοίκους του Δήμου Ν. Προποντίδας που έχουν ανάγκη.

 Να υπενθυμίσουμε την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου το καλοκαίρι του 2015 (δείτε αναλυτικά εδώ), όταν στην ίδια εκδήλωση είχαν συγκεντρωθεί στο beach bar "Pastazi", 3 τόνοι τροφίμων, όπως ζυμαρικά, γάλατα σε κονσέρβες, ρύζι, λάδι, ελιές, αλάτι, αλλά και φρούτα, για να προσφερθούν στους άπορους του Δήμου Ν. Προποντίδας, με τον Όμιλο Κεντεποζίδη να πρωτοστατεί, έχοντας προσφέρει σχεδόν 2 τόνους τρόφιμα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου