Στις καλοκαιρινές εκπτώσεις "ποντάρει" ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών

moudania agora1«Φρένο» στην κατρακύλα που υπάρχει στην αγορά περιμένουν οι έμποροι των Ν. Μουδανιών με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις που κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, καθώς η καλοκαιρινή σεζόν μέχρι στιγμής προχωρά μεχαμηλή κινητικότητα στην αγορά της πόλης. Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Γιώργος Λείβανος, μιλώντας στο halkidikifocus, με αφορμή τη θερινή εκπτωτική περίοδο.
Να σημειώσουμε ότι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα και θα διαρκέσουν μέχρι την Τετάρτη 31 Αυγούστου, με προαιρετική τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιουλίου.
Όπως επεσήμανε ο κ. Λείβανος, ήδη πολλά εμπορικά καταστήματα στα Ν. Μουδανιά είχαν ξεκινήσει να κάνουν προσφορές, για να τονώσουν την κίνηση, τονίζοντας ότι όλοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην καλοκαιρινή περίοδο. «Η κίνηση στην αγορά από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι σήμερα ήταν χειρότερη και από το χειμώνα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, απευθύνοντας έκκληση προς τους καταναλωτές της Χαλκιδικής να στηρίξουν την τοπική αγορά. «Αισιοδοξούμε πως θα υπάρξει κατανάλωση ενόψει των εκπτώσεων, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες του προηγούμενου διαστήματος» είπε ο κ. Λείβανος.
Όσον αφορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 17 Ιουλίου, ο κ. Λείβανος σημείωσε ότι επειδή συμπίπτει με τη Γιορτή της Σαρδέλας στα Ν. Μουδανιά (που ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 17 του μηνός) ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει να καταστήματα να λειτουργήσουν εκείνη τη μέρα μετά τις 6.00 το απόγευμα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου