Υπ. Περιβάλλοντος: Επιστρέφει την Τεχνική Μελέτη στην Ελληνικός Χρυσός για διορθώσεις

Διορθώσεις και βελτιώσεις στην «Τεχνική μελέτη μεταλλουργικής μονάδας χαλκού, χρυσού και θειικού οξέος Μαντέμ Λάκκου» ζητά το Υπουργείο Περιβάλλοντος από την Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, δίνοντας περιθώριο 2 μηνών, για την πραγματοποίησή τους.
Στην απόφαση που υπέγραψε χθες ο Υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, επισημαίνονται μια σειρά από ανεπαρκή στοιχεία της Τεχνικής Μελέτης και γι’ αυτό το Υπουργείο αποφάσισε: «Την επιστροφή, κατά το άρθρο 102 ΚΜΛΕ, στην εκμεταλλεύτρια εταιρεία της υποβληθείσας, με την υπ’ αριθ. πρωτ. 23506/22-12-2014 αίτησή της, ως Προσάρτημα 5 και 6, αντίστοιχα, των αποφάσεων έγκρισης των Τεχνικών Μελετών των υποέργων Σκουριών και Ολυμπιάδας, «Τεχνικής Μελέτης της Μεταλλουργικής Μονάδας Χαλκού, Χρυσού και Θειικού Οξέος Μαντέμ Λάκκου», προκειμένου αυτή να συμπληρωθεί και διορθωθεί από την αιτούσα, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που διατυπώνονται κατά τις σχετικές τεχνικές κρίσεις της υπηρεσίας στα υπό στοιχεία Α’ έως ΣΤ’ κεφάλαια, εντός δύο (2) μηνών από την κοινοποίηση της παρούσας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου