Π. Αβραμόπουλος: O Γ. Μπουτάρης θα είναι δήμαρχος μέχρι το 2019

“Ο Γιάννης Μπουτάρης έχει την απόλυτη πολιτική, θεσμική, ηθική νομιμοποίηση να είναι ο δήμαρχος μέχρι το 2019, όπως έχει εκλεγεί μαζί με την 'Πρωτοβουλία' από τον λαό της Θεσσαλονίκης” είπε στο “Πρακτορείο 104,9 FM” ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα άμεσης διαδοχής του νυν δημάρχου.
“Όποιος θέτει θέμα διαδοχής είτε είναι άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει από ιστορία, είτε δεν έχει την αντίληψη της πολιτικής” επεσήμανε ο κ. Αβραμόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “ΑΠΕριττα”, ενώ χαρακτήρισε φυσιολογικές τις διαφωνίες που σημειώνονται στους κόλπους της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”, περίπου 12 χρόνια μετά τη συγκρότησή της.
“Περνάμε στη δεύτερη περίοδο διακυβέρνησης και αρχίζουν να παρουσιάζονται προβλήματα. Είναι αρρυθμίες, είναι αστοχίες, υπάρχουν θέματα που σχετίζονται με παράπονα, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την πολιτική πλεύση. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν και πρέπει να συμβαίνουν” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου