Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της δράσης free mobility στα Μουδανιά

17331d55-fa4a-4b38-945d-de1619fbae94
Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου με αφετηρία την Κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών το Ειδικό Σχολείο Ν. Ποτείδαιας, στο πλαίσιο τουπρογράμματος Free Mobility, πραγματοποίησε μία δράση για να αναδείξει τις δυσκολίες αλλά και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους μέσα σε μια πόλη και τα αποτελεσματα της δράσης αυτής παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που έγινε τη Δευτέα 29 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Μουδανιών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Νέας Προποντίδας, του Σώματος Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου μας και της ΑΜΚΕ "You in Europe", ενώ συμμετείχαν και το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Ν. Μουδανιών.
062e3a78-b932-4d5b-8cae-5b885a09b55a
"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη δράση καθώς ανέδειξαν τα προβλήματα και ευαισθητοποίησαν τον κόσμο πάνω στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσον αφορά την ελεύθερη και ανεμπόδιστη προσβασιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες στα κτίρια και στους δρόμους της πόλης μας", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ν. Προποντίδας, η οποία καταλήγει τονίζοντας: "Ως Δημοτική Αρχή αγκαλιάζουμε την αξιόλογη προσπάθεια των μαθητών για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και θεωρούμε υποχρέωσή μας να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να δημιουργήσουμε σταδιακά ένα φιλικό περιβάλλον για τα Άτομα με Αναπηρία".
39e6bd03-1b9f-4c5a-ab3b-d4c6f6688097
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου